Trädgårdsarbete Norrköping

Låt oss ta hand om din trädgård

Vår firma utför alla olika typer av trädgårdsarbete. Anlita oss för att regelbundet klippa din gräsmatta eller rensa rabatter. Du kan även utnyttja våra tjänster vid engångstillfällen som exempelvis till trädgårdsstädning på hösten eller våren. Tillsammans lägger vi upp en plan som passar för dig och din trädgård. 

Vi har många olika kunder och kan bistå såväl privatpersoner som företag och bostadsrättsföreningar med trädgårdsskötsel och underhåll av utomhusmiljöer. 

Kontakta oss idag för offert på trädgårdsarbete i Östergötland!


byggföretag Norrköping trädgårdsarbete

Njut av din trädgård

En trädgård innebär mycket skötsel. Vissa tycker det är trevligt att gå och påta i sina rabatter men långt ifrån alla uppskattar den typen av aktivitet. Man ska inte behöva avstå från att ha en trädgård bara för att man saknar gröna fingrar eller inte har tid med den regelbundna skötseln. En misskött och skräpig trädgård gör ingen glad och kan dra ner helhetsintrycket av huset eller fastigheten. 

När du anlitar oss kan du få en vacker och njutbar trädgård utan strul och arbete. Vi ser till att den håller sig i fint skick över säsongerna och ombesörjer den skötseln som vi kommer överens om. 

Det du behöver, när du behöver det

Åker man bort över en längre tid, på semester till sommarstuga eller liknande, är det lätt hänt att trädgården växer sig vild och oregerlig.

Vi kan ta hand om din trädgård när du är borta och ser till att den håller sig i schack. Du bestämmer hur ofta vi ska komma och vad vi ska utföra för trädgårdsskötsel.

Hör av dig till oss via vårt formulär för att få mer information om våra tjänster samt offert på de olika uppdragen.

Mer än bara trädgårdsarbete

Förutom att städa, klippa gräs och rensa rabatter kan vi även strukturera din trädgård och anlägga nya delar. I vårt team finns duktiga snickare som kan bygga altan eller lusthus. Vi har också stenläggare knutna till oss som kan hjälpa till att anlägga vackra stenterrasser, uppfarter och stigar. 

Om vi märker att marken runt ert hus är fuktig och verkar ha problem med dränering så kan vi även hjälpa till med det och sedan återställa trädgården till sin forna glans. 

Kundens nöjdhet i fokus

Vi är stolta över vårt goda rykte och glada över att få så fina rekommendationer från våra kunder. Att bli rekommenderar är det bästa sättet för oss att utvidga vår kundkrets. För oss är det viktigt att våra kunder känner att vi har fokus på dem och på det arbete som vi utför. Vi tar alla uppdrag, stora som små, på största allvar och försöker alltid göra vårt bästa. 

Då vi utför flera olika tjänster med allt från nybyggnationer till takunderhåll och trädgårdsarbete hoppas vi våra kunder är så pass nöjda med det arbete de beställt att de tänker på oss i första hand när de vill ha något annat gjort. Vi lämnar dessutom garanti på alla våra arbeten så du kan alltid känna dig trygg med ditt val att anlita oss. Skulle du inte bli nöjd vill vi gärna veta det så att vi kan åtgärda problemet. 

Skötsel och anläggning av vackra trädgårdar