Om oss

Ett expansivt byggföretag

Här hittar du duktiga och seriösa hantverkare som utför flera olika tjänster såsom fasad- och takrenovering, trädgårdsarbete, sten- och plattläggning, snickeriarbeten, dränering och mycket mer.

Vi började med små och enklare servicejobb för privatpersoner men har expanderat vår verksamhet till att innefatta större projekt där vi även gör arbeten för företag och bostadsrättsföreningar. 

Vårt huvudkontor ligger i Norrköping och vi utför arbeten i hela Östergötland och även i Södermanland.

Ni är alltid välkomna att kontakta oss med både stora och små projekt så återkommer vi med en offert så snart vi kan!

Garanti på alla våra arbeten

Vi tycker att den bästa vägen att få sin verksamhet att växa är genom att göra arbeten som håller en hög kvalitet och som överensstämmer med kundens önskemål.

För att försäkra oss om att våra kunder alltid är nöjda med jobbet har vi infört en garanti på alla våra arbeten. Om något inte känns rätt så är du välkommen att kontakta oss.

Vi kommer alltid försöka ställa tillrätta det som inte känns bra så att du som kund känner dig väl bemött och förstådd. 

Experter på olika områden

På vårt byggföretag tillhandahåller vi en rad olika tjänster. Vårt nätverk och team av hantverkare är mycket stort och vi ser alltid till att förmedla de vi tror passar bäst för jobbet efter vilken erfarenhet och kunskap som de besitter. 

Hos oss kan du få hjälp med de mesta som rör tak, fasad, grund, ut-, om- och tillbyggnad, trädgård, stenläggning och liknande. Berätta för oss vad du vill göra så tar vi tillsammans fram en lösning. Om det är flera saker som du vill ha åtgärdat kan vi göra upp en plan där vi betar av de olika momenten. 


byggföretag Norrköping om oss

Garanti på alla arbeten!