Bygga altan Norrköping

Vi hjälper bygga din altan

En altan är en underbar plats att umgås och vistas på under sommarhalvåret. Vår byggfirma hjälper er bygga en vacker och funktionell altan i Östergötland eller Södermanland. Tillsammans kan vi titta på var och hur det är bäst att bygga en altan. Hos oss arbetar duktiga snickare som bygger altaner som är både fina att se och härlig att vara på. Exempelvis kan de sätta upp ett extra vind- eller insynsskydd i anslutning till altanen så att ni får ro. 

Har ni redan en altan som behöver renoveras kan vi självklart ombesörja det. Ibland räcker det att byta ut några brädor, slipa av och lägga på ny behandling.

Kontakta oss för att beställa en gratis offert på altan!


byggföretag Norrköping bygga altan

Skapa en vacker uteplats

En bra konstruerad altan kan vara som ett extra rum under sommarhalvåret. Att få sitta och koppla av på sin egna altan är verklig vardagslyx. Hit kan du bjuda dina vänner, familj och bekanta att träffas, äta mat eller bara njuta av frisk luft och gott sällskap. 

Vi hjälper dig planera sådant som kan vara praktiskt eller behövligt för att altanen ska bli så bra som möjligt. Kanske vill du ha platsbyggda bänkar, staket eller en trappa ner i trädgården? Berätta för oss hur din drömaltan ser ut så kan vi tillsammans skapa den. 

Bygg en terrass eller ett lusthus

Kanske är inte altan rätt för er? Vi kan även bygga andra typer av uterum. En stenlagd terrass är klassiskt elegant och lättskött. En sådan kan ni ha i direkt anslutning till huset eller någon annanstans i trädgården - kanske i mitten av en trevlig berså eller under ett större träd. 

Ett fristående lusthus i trädgården kan vara som ett smycke för hela tomten. Välj mellan att bygga det öppet eller att göra det till ett separat rum med fönster och dörr. Vi kan även ombesörja att vägen fram till lusthuset blir stenlagd om så önskas.

Bygga altan Norrköping  - pålitliga och duktiga hantverkare

Vi är stolta över att ha knutit till oss några av Östergötlands absolut bästa snickare och hantverkare. Vårt team består av duktiga och rutinerade personer som utvecklat en expertis på sitt respektive område. De är självgående och kan hitta kreativa lösningar i de fall där det behövs. 

De projekten som vi åtar oss färdigställer vi med engagemang och lyhördhet inför kundens behov och önskningar. Vi ser till att finishen är oklanderlig och att det vi byggt är hållbart, både ur miljösynpunkt och för tidens tand. 

Skapa ett flöde i trädgården

Hos oss kan du få hjälp att hitta ett sätt att binda ihop och skapa ett flöde genom din trädgård. Våra plattsättare och stenläggare kan bygga stigar mellan trädgårdens olika hörn som aktiverar hela ytan och knyter ihop alla trädgårdens delar och platser. Vi är alltid mycket noga med underarbetet så att det som anläggs åldras vacker med tiden och håller i flera decennier framöver. 

Bygg altan med vår hjälp!