Takläggare Norrköping

Takläggare i Norrköping

Vi erbjuder flera olika tjänster, däribland takläggarservice. Våra takläggare är utbildade att arbeta på hög höjd och har god erfarenhet om hur man tar hand om, renoverar och lägger nya tak. Vi är säkra på kvaliteten av vårt arbete och lämnar därför alltid garanti på det jobb vi utfört.  

Oavsett om du har ett tak av tegel, betong, plåt eller papp så hjälper vi dig underhålla, tvätta eller ordna ett nytt tak. Vi erbjuder kostnadsfria offerter så att du kan se över dina alternativ innan du anlitar oss. 

Kontakta oss idag för att begära en kostnadsfri offert på takläggning!


byggföretag Norrköping

Låt oss ta hand om ditt tak

Taket är den delen av ditt hus som får ta mest nederbörd. Det är viktigt att det håller tätt och är i ett gott skick. Även om taket är helt och relativt nylagt så behöver det visst underhåll och tillsyn för att förbli intakt.

Att själv klättra upp på taket är en dålig ide. Väldigt få lekmän har utrustningen och kunskapen som behövs för att kunna utföra takarbete på ett säkert sätt.

De flesta allvarliga olyckor som sker på byggen är just sådana kopplade till takarbete. Anlita oss så vet du att jobbet görs på ett korrekt och säkert sätt där varken du eller någon annan utsätts för onödiga risker. 

Takläggare Norrköping - lägg nytt tak eller renovera

Ibland är det svårt att veta vilket skick ens tak är i. Känner man sig osäker uppe på stegen är det bättre att låta någon som är kunnig besiktiga det. Vi kan hjälpa er se över ert tak och sedan rekommendera de åtgärder som vi tror är mest lämpliga. 

Om ni vill lägga ett helt nytt tak så kan vi se över de möjligheter som finns. Alla byggnader har inte förutsättningar för tyngre tak av betong eller tegel. Vi ger er tydlig information och rådgivning så att ni kan ta ett välgrundat beslut gällande ert tak. 

Vi rengör taket

Hur ofta man behöver rengöra ett tak skiljer sig lite beroende på material och var någonstans som huset ligger. Man kan räkna med att behöva rengöra taket ungefär vart 3-5 år. 

Det är viktigt att inte strunta i att rengöra taket då det är en viktig del av underhållet. Mossa och annan påväxt, som är vanligt på både betong och papptak, kan samla på sig fukt som tar sig ner till takläkten. Det finns också en risk att mossan fryser och att takpannorna spricker. 

Plåttak har den svagheten att det ibland rostar. Det är som tur är ganska enkelt att behandla genom att skrapa bort rosten och måla med ny skyddande färg. 

Även tegelpannor ska rengöras och behandlas för att hålla sig fina. Vi rengör på ett skonsamt sätt med biologiskt nedbrytbara men effektiva medel.

Takexperter i Södermanland och Östergötland

Vårt huvudkontor ligger i Norrköping men vi erbjuder våra tjänster i hela Östergötland och även i delar av Södermanland. Behöver du duktiga takläggare som kan besiktiga, rengöra, renovera eller lägga nytt tak så kan du vända dig till oss. 

Låt oss ta hand om ditt tak!